O nama

Cobra Security

Cobra Security

Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost je vrlo važna stvar i upravo zbog toga želimo Vam predstaviti naše opsežne sigurnosne usluge. Možete biti sigurni da ćete u Cobra Security naći partnera na kojega se možete osloniti u svakom trenu i potrebi. Naš tim se sastoji od profesionalnih, iskusnih, pouzdanih i visoko motiviranih zaposlenika koji su predani Vama i Vašoj usluzi. Sve aktivnosti i radnje u Cobra Security se provode sa visokom diskrecijom i zaštitom klijenata i komiteta. Odgovornost, pouzdanost, kvaliteta i iskustvo oblikuju naša inovativna rješenja i preventivne mjere. Radimo sa Vama na razvoju sigurnosnih koncepata koji zadovoljavaju Vaše potrebe i zahtjeve. Na raspolaganju smo Vam, uz naše interventne djelatnike svakodnevno 0/24 sata na dan.

Naš pristup

Naši djelatnici su pažljivo odabrani i profesionalno osposobljeni za pružanje najviše razine zaštite prema bilo kojem scenariju.
Učinkovita sigurnosna strategija nije samo operativni trošak, već je potrebno ulaganje zbog učinkovitog načina zaštite Vaše tvrtke i njenih vrijednih resursa, zaštite ugleda i sprječavanja gubitaka.
Poučeni dosadašnjim iskustvom opasnosti i rizika , prepoznali smo kako su tvrtke izložene raznim vrstama rizika, te ovisno o grani industrije. Naš tim stručnjaka vrši sveobuhvatnu sigurnosnu procijenu rizika Vaše lokacije, kako bi se ukazalo na potencijalne prijetnje i razvila strategija smanjenja rizika Vašeg poslovanja.

 

Naše usluge

  • Osiguranje imovine , turističkih naselja , hotelskih kompleksa
  • Osiguranje javnih skupova
  • Tjelohranitelj
  • Bodygard zaštita V.I.P osoba
  • K-9 jedinica
  • Maritime Security