Usluge

Cobra Security

Naš tim se sastoji od profesionalnih, iskusnih, pouzdanih i visoko motiviranih zaposlenika koji su predani Vama i Vašoj usluzi. Sve aktivnosti i radnje u Cobra Security se provode sa visokom diskrecijom i zaštitom klijenata i komiteta.

Osiguranje imovine, turističkih naselja i hotelskih kompleksa

U  obavljanju poslova  osiguranja zaštite imovine , turističkih naselja i hotelskih kompleksa , sudjeluju stručno  osposobljeni  djelatnici sa visokom profesionalnom obukom. Pored  tehničke opremljenosti , zaštitari su odjeveni u adekvatne odore čime smo stvorili prepoznatljivo osiguranje . Prilikom preuzimanja objekta , odrađuje se procjena ugroze , predlažu se mjere zaštite u poboljšanju sigurnosti objekta , te zajedno sa korisnikom usluga izrađuje se naputak o radu djelatnika osiguranja. U sastavni dio usluge  rada ubraja se i kontrolna služba koja osigurava da djelatnici pravovremeno i uredno izvršavaju zadatke štićenog objekta.

Osiguranje javnih skupova

Sa svojim djelatnicima pružamo redarske usluge na raznim okupljanjima, skupovima, manifestacijama, koncertima, festivalima, maturalnim zabavama te sportskim natjecanjima i sl.

K-9 jedinica

Naša K-9  jedinica se sastoji od profesionalno dresiranih pasa koji uz tjelesnu zaštitu dodatno pružaju osiguranje imovine .

Tjelohranitelj – Bodyguard zaštita V.I.P osoba

Ovu vrstu usluge pružaju stručno i visoko profesionalni djelatnici, opremljeni suvremenom tehničkom opremom i vozilima kako bi u svakom trenutku spriječila ugrožavanje štićene osobe . Osim usluga štićenja V.I.P osoba, pružamo i uslugu prijevoza V.I.P osoba, te štićenje imovine u njihovom odsustvu.

Maritime Security

Maritime Security je specijalizirani odjel pod nazivom BLACK HAWK MSC , kojeg čine posebno visoko obučeni profesionalci za oružanu pratnju i osiguranje  jahti , teretnih brodova , tankera te cruisera .

BLACK HAWK tim čine bivši  vojno – policijski djelatnici  , koji su svoje iskustvo rada i obučenosti pokazali na poslovima u visoko rizičnim područjima HIGH RISK AREA .

Slogan BLACK HAWK tima   INTER ARMA MUSAE TACENT